Huhtasaarta lyödään kuin vierasta sikaa

Share |

Lauantai 30.12.2017 - Kaisa Juuso


Alma Media hyökkää voimallisesti Laura Huhtasaarta vastaan tämänpäiväisessä lehtiartikkelissaan, jossa häntä väitetään ”älyllisesti epärehelliseksi”.

Artikkelissa on analysoitu Laura Huhtasaaren väittämää ylen vaaliväittelyssä 14. joulukuuta, jolloin Laura Huhtasaari sanoi, että Yhdysvalloissa on syntynyt 1,7 miljoonaa uutta työpaikkaa Trumpin aikana ja, että ”jokaisen kansan johtajan pitäisi sanoa, että oma kansa ensin”. Ensimmäinen väittämä pitää paikkansa ja toinen ”väittämä” on Laura Huhtasaaren mielipide.

Lapin Kansan toimittajan Sakari Muurisen nimellä julkaistussa artikkelissa piiloudutaan näppärästi Alma Median oman faktantarkistustoimituksen taakse. Ketä tähän faktantarkistustoimikuntaan kuuluu jää lukijalle epäselväksi. Ehkäpä se on lähdesuojan alaista tietoa? Puskista on helppo huudella.

Presidenttiehdokkaamme leimaaminen älyllisesti epärehelliseksi on mielestäni kunnianloukkaus, se on alhaista ja pöyristyttävää. Ihmettelen, että Lapin Kansan päätoimittaja Antti Kokkonen on päästänyt tällaisen julkisuuteen.

 Se, miksi tällainen juttu julkaistaan ja miksi juuri nyt ei liene kenellekään epäselvää.

Avainsanat: Laura Huhtasaari, Perussuomalaiset, Presidentinvaalit 2018, Presidentti


Kommentit

30.12.2017 16.19  timo lintunen

Juuri tätä se on täällä tampereen seudullakin

30.12.2017 21.12  Martti Kaltiokumpu

Kun PS-puolueen" kiihkoilijat"hillitsisivät kiihkonsa puolueen prosenteista,vois olla että Laura olisi toinen,toisenkierroksen henkilöistä,,mutta pelkäämpä.että Lauran"neuvonantajat-kiihkoilijat tuhoaa,Lauran mahdollisuudet,",surullista,mutta totta,olen jo kesällä sanonut Lauralle"että mitä tahansa voi eteen tulla..nyt viimeksi,kotinsa ikkunoiden rikkominen,,minä sielussani tiedän,kuka,ja miksi se on tehty,,mutta,kun te kiihkoilijat ette mitään usko..."kun te tiedätte kaiken paremmin..JAA KUITENKIN VAIN LUULETTE TIETÄVÄNNE..???!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini