Valtuustoaloite Länsi-Pohjan jousikvartetin hallinnosta ja maksuosuuksista solmitun sopimuksen irtisanomisesta

Share |

Torstai 29.8.2013 - Perussuomalaisten valtuustoryhmä


Kaupunginvaltuusto

§ 77

26.08.2013

VALTUUSTOALOITE LÄNSI-POHJAN JOUSIKVARTETIN HALLINNOSTA JA MAKSUOSUUKSISTA SOLMITUN SOPIMUKSEN IRTISANOMISESTA
719/47.913/2013
KV § 77

Perussuomalaisten valtuustoryhmän puolesta kaupunginvaltuutettu Kaisa Juuso jätti kaupunginvaltuustolle 26.8.2013 päivätyn seuraavan aloitteen:

8.9.1993 solmitun Kemin ja Tornion kaupunkien sekä Keminmaan, Simon ja Tervolan kuntien välisen sopimuksen Länsi-Pohjan jousikvartetin hallinnosta ja maksuosuuksista irtisanominen.

Sopimuksesta on muotoutunut maksuautomaatti, joka ei saadun tiedon mukaan ole ollut enää vuosiin kenenkään toimivassa luottamusjohdossa olevan tiedossa.

Nykyisin sopimuksen perusteella Tornion kaupunki maksaa Kemin kaupunginorkesterille - Länsi-Pohjan Jousikvartetille 46 786 e vuodessa ilman minkäänlaista tarkoituksenmukaisuusharkintaa.

Sopimuksen 9 §:ssä todetaan, että sopimus astuu voimaan 1.1.1993 ja on voimassa toistaiseksi. Sopimuksen irtisanomisaika on yksi vuosi.

Esitämme, että Tornion kaupunki irtisanoo sopimuksen mahdollisimman pikaisesti ja käyttää nämä rahat oppilashuollon henkilöstöresurssien vahvistamiseen."

Aloitteen olivat allekirjoittaneet Kaisa Juuso, Heikki Huhtalo, Marko Koivisto, Minna Kallunki, Johanna Aarnio-Keinänen, Jyrki Aspegren, Pekka Kvist ja Markus Törmä.
KAUPUNGINVALTUUSTO:

Päätettiin saattaa aloite kaupunginhallitukselle valmisteltavaksi.


Avainsanat: Jousikvartetti, Kemi, Tornio, Simo, Tervola, Keminmaa, musiikki


Kommentit

14.5.2014 22:10  Mikko Sorri

Hei
Tällä hetkellä, eli toukokuussa, hankimme yleensä viimeisiä puuttuvia nuottimateriaaleja ensi syksyä varten. Jotta kvartetin muusikot voivat niitä jo kesällä harjoitella. Lisäksi suunnittelemme kevään 2015 toimintaa, sekä alustavasti jo syksyä 2015. Joten aloitteella ja viime syksyn konserttitoiminnalla ei ole valitettavasti mitään tekemistä keskenään, syksy kun oli lyöty jo lukkoon kevätpuolella.
Yleisöä syksyn konsertit sen sijaan kiinnostivat ilahduttavasti ja siitä saamme osaksi kiittää julkisuutta.
Jos toimintaan ollaan tyytymättömiä, yleensä paras tapa parantaa sitä on ottaa suoraan yhteyttä vastuuhenkilöihin. Palautetta ja parannusehdotuksia he ottavat vastaan mielellään, tätä työtä kun tehdään ihmisille ja ihmisten takia.
T. Mikko Sorri, viulisti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini